PER TU.

perquè la terra es el nostre secret i perquè treballem per als teus sentits
Què t'oferim

LA CAFETERIA

A Ostrya Celler tenim per què gaudeixis la gama ecològica de cafès novell, el cafè més exclusiu i preuat del món, 100% ecològic i de comerç just.

“Herbal and teas” una selecta varietat d’ infusions i tes que delectaran els teus sentits:
12 varietats infusions calentes i 6 de fredes.
Cioccolateria, trobaràs una gran varietat: 8 xocolates a la tassa, entre les quals és troben la xocolata amb llet, amb menta, amb maduixa…. i la d’avellanes en la que trobaràs el trossets!
Ho podràs acompanyar amb els nostres exquisits productes de la secció de la fleca i pastes o la d’entrepans.

FLECA I PASTES

A la fleca d’Ostrya Celler , trobaràs tots els pans seleccionats per la seva qualitat, de diferents farines senceres i de massa mare, que s’adapten al teu paladar i el dels teus.

En les nostres pastes hi trobaràs la mateixa filosofia i varietat, productes seleccionats per la seva qualitat, tant en les pastes del dia, recent elaborades, com en els productes envasats.

Xarcuteria

A Ostrya Celler Una magnífica vitrina, on pots trobar embotits de Campdevànol, embotits ibèrics, pernil ibèric tallat al moment, una gran selecció de formatges, plats preparats, anxoves, bonítol, ostres del delta de l’Ebre i Krystal, trufes artesanes…I molts productes més!

Queviures

A Ostrya Celler trobaràs gran varietat de productes seleccionats, tant per la seva qualitat i elaboració artesana com per la seva proximitat, donant importància als productes de proximitat.

Trobaràs des de; conserves: de vegetals, de marisc, de llegums, salses… fins a ous ecològics, mels, arròs, pasta, cafè, galetes, oli…I molts més productes que et sorprendran!
Eventualment també disposem de productes de temporada com, fruites, verdures, neules, torrons…

Celler

A Ostrya Celler gràcies a la nostra experiència en la gastronomia, hem pogut fer un recull d’una gran varietat de vins i caves pensats per totes les ocasions, vine a deixar-te assessorar per aconseguir el que millor s’adapti a les teves necessitats.

Cerveses

En aquesta secció  d’ Ostrya Celler tenim tant cerveses de proximitat com cerveses artesanes, sense gluten i estrangeres.
El nostre tirador de cerveses parisien, ens permet servir les cerveses lentament i amb una sòlida espuma.

Punt d’informació turística

A Ostrya Celler del Ferrer som punt d’Informació  turística de la comarca,  i trobaras tambe informacio d’activitats per realitzar, llocs per visitat, i esdeveniments per assistir, tot això i molt més ho podràs trobar a la nostre secció turística.

Diaris

A Ostrya Celler tens a la teva disposició la secció de venda de premsa diària i revistes.

Certificat de sostenibilitat turística

A Ostrya celler del Ferrer revalidem sise any el nostre compromís amb la millora continua, en tots el àmbits de la sostenibilitat socio-cultural, econòmica i ambiental. Clica aquí per a conèixer Biosphere.

VINE A VEURE’NS

T’esperem amb els braços ben oberts perquè treballem per als teus sentits.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para fines de afiliación y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
Envia'ns un Whatsapp!