Licor de pera 70cl

16,25

Licor de pera  70cl  Destillerie G. Miclo una bona selecció de fruita dona com a resultat aquest licor Alsacià de la Destileria G. Miclo, excel·lent per veure fred.

 

6 disponibles

SKU: lp70cl Categoría: Etiquetas: , , , ,

Descripción

Una bona selecció de fruita dona com a resultat aquest licor Alsacià de la Destileria G. Miclo, excel·lent per veure fred.

Licor de Poire Williams de la prestigiosa Destillerie G. Miclo situada al paratge natural dels Vosges a Alsàcia. És un producte de destil·lació directa de Poires William envellides en acer inoxidable. Amb un toc lleugerament dolç i tota l’expressió de les peres. Per prendre sol i lleugerament fred 6/8ªc . També posant cl en copa flauta i afegint CAVA o Champagne per obtenir un còctel de benvinguda fàcil i exquisit.

Información adicional

Peso 1 kg
Dimensiones 5 × 15 × 22 cm
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para fines de afiliación y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
Envia'ns un Whatsapp!